02.07.2024

Liberec dotáhl příchod Michala Hlavatého z Pardubic

FC Slovan Liberec

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

Fotbalista Michal Hlavatý mění dres. Šestadvacetiletý záložník odchází z Pardubic a přestupuje do Libercem, se Slovanem podepsal smlouvu do roku 2028. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

„Jsem hrozně šťastný, že to dopadlo. Už od příchodu na stadion tady cítím takovou rodinnou atmosféru. Věřím, že tady strávím krásné roky a zažiju nějaké úspěchy,“ prohlásil Michal Hlavatý.

V dresu Plzně, Mladé Boleslavi a Pardubic odehrál v lize 116 zápasů, v nichž dal 14 branek. V Liberci se znovu potká s trenérem Radoslavem Kováčem, který ho vedl v předchozím angažmá.

Většinovým majitelem Slovanu se počátkem dubna stal ambiciózní podnikatel Ondřej Kania a Hlavatého vznikající projekt zaujal. „Ambice klubu a lidi, kteří tady jsou, od realizačního týmu až po nejvyšší vedení. Věřím, že se pod nimi zlepším,“ uvedl Hlavatý.

Severočeši si jeho příchod pochvalují. „Michal je zkušený hráč, který je zvyklý na lídrovskou pozici. Tvoříme tady nový tým s velmi nízkým věkovým průměrem a od Michala si slibujeme konstantní a kvalitní výkony,“ řekl generální ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME